Cautare avansata
Categorie
Tranzactie
Localitate
Zona
Pret Max.
  EUR
Compania


Stimate client, noi suntem RHR SERVICES.

Avem placerea sa va spunem ca ne dorim ca dumneavostra sa deveniti clientul nostru , sa avem o buna relatie , sa comunicam, sa va identificam nevoile , dorintele, sa va oferim idei,solutii si variante care sa ne conduca spre afaceri profitabile si de succes de ambele parti.

Suntem o companie tanara si consideram ca de profesionalismul nostu, de atitudinea si integritatea echipei noastre, de solutiile ce le oferim clientilor nostrii depinde viitorul nostru.Suntem departe in a ne considera o companie perfecta si tocmai datorita acestui fapt investim permanent in cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor nostrii pentru ca stim ca exigentele acestora sunt din ce in ce mai mari.

Stim ca actionam pe o piata imobiliara dinamica si in continua dezvoltare si ca de calitatea serviciilor noastre depinde ca dumneavoastra sa fiti clientul nostru si de aceia dorinta noastra este sa avem cat mai multi clienti pe deplin multumiti.

Echipa noastra are misiunea de a identifica oportunitatile pentru clientii nostrii si de a face toate eforturile si demersurile pentru ca acestia sa ia cea mai buna decizie.

Obiectivul principal al RHR SERVICES il reprezinta abordarea intr-o maniera eficienta si profesionista a cerintelor clientilor sai, fie ca acestia sunt corporatii, institutii sau clienti privati.

Prin urmare echipa noastra se afla intr-o permanenta perfectionare si specializare iar cele 5 departamente : rezidential, birouri, comercial, industrial, terenuri asigura clientilor nostrii afaceri eficiente,sigure,confidentiale si nu in ultimul rand comisioane rezonabile.

Serviciile oferite de RHR SERVICES clientilor sai chiar daca sunt proprietari,chiriasi,cumparatori sau investitori cuprind : consiliere imobiliara oferita de consultanti specializati, analize de piata si evaluari ale proprietatilor realizate de specialisti atestati, solutii de fianantare prin bancile partenere, oportunitati de investitii, asistenta completa pentru intocmirea documentatiei necesare finalizarii tranzactiilor in conditii de operativitate si legalitate, analiza taxelor aferente tranzactiilor, studii de piata si de fezabilitate, managementul investitiilor imobiliare.