Cautare avansata
Categorie
Tranzactie
Localitate
Zona
Pret Max.
  EUR
Rezultate


Desi suntem o companie tanara, cei 5 ani de experienta ne-au consolidat ideea ca piata imobiliara este o piata complexa, dinamica, uneori complicata si cu reguli specifice iar pentru a avea succes in cadrul ei toti participantii/jucatorii trebuie sa fie bine informati, sa cunoasca mecanismele si regulile astfel incat activitatea lor pe aceasta piata sa inregistreze maxim de profit.

Pentru asta ne straduim ca prin tot ceea ce facem, fiecare client al nostru, jucator pe aceasta piata din diverse ipostaze : proprietar, chirias, vanzator, cumparator, investitor sa fie multumit de alegerea facuta si de efectele produse in urma deciziei de a colabora cu noi.

In cei 5 ani de activitate am oferit clientilor nostrii posibilitatea de a beneficia de experienta noastra pe aceasta piata, ne-am dezvoltat permanent portofoliul si ne-am concentrat toate eforturile ca fiecare client al nostru sa incheie o afacere imobiliara de succes.

Mai multe companii, persoane fizice precum si majoritatea dezvolatatorilor imobiliari, fie companii de constructii sau investitori privati au ales RHR SERVICES ca si consultant in domeniul imobiliar.

Printre clientii nostri, putem enumera : Raiffeisen Bank, BRD Group Societe Generale,ABN Amro Bank, Aliantz Tiriac, Gillette Romania, Coca Cola Romania, Orion Electrics, Tuca Zbarcea & Asociatii, IBM Romania, Pro Sport.